Vorige Product 12 van 15 Volgende

Workshop 31 Oktober

€ 75,00 (inclusief btw)

Kom leren om te fermenteren bij Basic Theory!

In deze interactieve workshop van drie uur leer je de basis van fermentatie, waar het vandaan komt en hoe je dit elke dag kan toevoegen aan je maaltijd. Fermentatie is een eeuwenoude conserverings/preservatie methode. Je eet elke dag hoogstwaarschijnlijk al een gefermenteerd product zonder dat je je dit realiseerd.
Fermentatie maakt niet alleen het eten niet langer houdtbaar, maar transformeerd de smaak, kleur en geur- Je maakt het eten meer verteerbaar zonder dit te koken. Tijdens fermentatie worden er ook gezonde probiotica aangemaakt, wat goed is voor je darmen en de gut-mind connection.

Wat ga je tijdens deze workshop doen? 

Je maakt twee Basic Theory producten met je eigen twist, die je aan het einde meeneemt naar huis in onze eigen professionele weckpotten. Je maakt onze Sexy Sauerkraut en leert onze geheimen over het maken van Kimchido.  Wij zorgen voor biologische groenten, fruit en zuurdesembrood om alles goed te proeven. Ook kan je zoveel koffie, thee, heerlijke kombucha en waterkefir drinken als je wilt. De liefhebbers krijgen een frisdrank starter mee naar huis om thuis oneindig heerlijke flessen waterkefir te vullen. 
Ook zie je hoe wij op grote schaal produceren in ons het Basic Theory lab, kan je al je vragen over fermentatie en beleef een fantastische dag.

Dit zijn de laatste workshops die plaatsvinden in ons fantastische foodlab in het oude Honigcomplex in Nijmegen waar vroeger de boeillon blokjes op zoutwaardes werden getest en werdt gecontroleerd of alles wel perfect genoeg was voor de schappen in de supermarkt.

De kosten voor dezeworkshop fermenteren kun je leren zijn € 75,- inclusief allerlei proefhapjes, drankjes, de door jezelf gemaakte producten om mee naar huis te nemen en een kefirstarter.

De Workshop heeft natuurlijk geen afhaalkosten! Dit kan je echter pas aangeven bij bestelling afronden. Komt goed!


Tijd: 13:00-16:00 Wees 15 minuten van te voren aanwezig om corona maatregelen door te nemen. 

Locatie: 
Het Foodlab, de Smeltkroes.
Waalbandijk 16, 6541AJ Nijmegen.

Parkeren is gratis op het Honig parkeerterrein.
15 Minuten lopen vanaf Nijmegen centraal station

Verzendkosten binnen Nederland: €6,75

Let op: ophalen is gratis! 
Maar dit kan je pas aangeven bij 'bestelling afronden'. 

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, over nieuwe producten en updates over Basic Theory HQ
Aanmelden
© 2020 - 2021 Basic Theory Ferments | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel