Binnenkort weer verkrijgbaar

Product 3 van 3

Fermentoriumpakket 6 producten

€ 40,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Wij zijn dit culinaire merk gestart met als missie -Gefermenteerde producten produceren van de hoogste kwaliteit vanuit ons hart voor jullie en een gezonde wereld! En hier kunnen jullie zo van genieten. Kies uit onze Kimchido, Curried Kraut, Sexy Sauerkraut of Purple Powers! Ook beschikbaar als cadeaupakkket- zet in de opmerkingen voor wie en waarom en wij maken er iets moois van. Ook stoppen we bij elke bestelling een speciaal bedankje van ons voor jou, dit kan variëren van speciale fermentaties, gefermenteerde sapjes tot leuke merchandise voor jou en thuis.

Hoe werkt het? Nou, Zo!
Zet een nummer van 0 tot 6 bij de invoervelden van hoeveel je van een product wilt, zo weten wij gelijk wat we voor je moeten pakken. Let er goed op er maximaal 6 potten worden aangegeven (dus geen drie totaal of 12!) anders kiezen wij zelf wat erbij/eraf gaat in je pakket. 

Bijvoorbeeld:

Kimchido 320gr 
1
Curried Kraut 320gr
2
Sexy Sauerkraut 320gr
1
Purple Powers 320gr

2

Elke dinsdag maken wij de pakketten en sturen deze met een Basic Theory icepack voor 12:00u weg via DHL, wat betekent dat deze hoogstwaarschijnlijk woensdag thuis aankomen, misschien donderdag. Zorg dat er iemand thuis is om het pakket te ontvangen, want onze producten blijven het lekkerste gekoeld.

Wij verpakken onze producten in het duurzaamste materiaal! Met h
et groene opvulmateriaal Flo-pak, Papieren noppenfolie, gerecycelde dozen, Bruine papieren tape en een Recycold ICEPACK komt het zeker veilig bij jouw thuis.

Specificatie Omschrijving
Gewicht 2,5 Kg
Ingrediënten Kimchido Witte kool, chinese kool, wortel, rettich, bosui, gember, knoflook, zeezout, gochupepervlokken, zeewier.
Ingrediënten Curried Kraut Witte kool, bloemkool, wortel, ui, knoflook, zeezout, komijn, kurkuma.
Ingrediënten Sexy Sauerkraut Witte kool, rode kool, venkel, zeezout, karwijzaad, jeneverbes.
Ingrediënten Purple Powers Rode kool, rode biet, ui, zeezout, mosterd.
© 2020 - 2024 Basic Theory Ferments | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel