Stage lopen bij basic theory?

Zoek jij een uitdagende en leuke stageplek? Kom dan bij ons stagelopen!
Basic Theory: geboren uit passie en liefde voor fermentatie en de wereld!
Door natuurlijk fermentatie transformeren wij rauwe groenten en fruit in verantwoorde, gezonde en verrukkelijke producten. Wij geloven dat fermenteren niet alleen smaakvolle voeding en dranken creëert, maar ook dat het de wereld duurzamer en gezonder maakt. We willen mensen inspireren om heerlijke gerechten te maken met onze producten en overgebleven groentes nooit meer weg te gooien, maar in plaats hiervan te fermenteren.

Door stage te lopen bij Basic THeory ondersteun je onze missie: het maken en fermenteren van heerlijke gezonde voeding uit een verantwoorde bron. Al onze producten zijn met onze eigen handen gemaakt, afgevuld en gelabeld. Bij basic Theory geven wij om onze groenten, ons personeel en de om toekomst en dat proef je.

Wij werken met MBO- en HBO-studenten, bieden een stagevergoeding aan en doorgroeimogelijkheden in het bedrijf als het een 'match made in heaven' is. Wil je meer weten over je stage? Klik dan op de link en zie wat wij jou kunnen bieden.

Wij zijn een SBB-erkend leerbedrijf voor de volgende opleidingen:
Medewerker versindustrie (niveau 2
Allround Assistant Business Services (niveau 3
Allround medewerker versindustrie (niveau 3
Allround mediamaker (niveau 3
Food professional (niveau 3

Marketing & communicatie specialist (niveau 4
Mediavormgever (niveau 4

Volg jij een van deze opleidingen en wil je bij een leuk bedrijf stage lopen? Mail dan naar: do@basictheoryferments.com!

Ben je een HBO-student? Dan kun je contact opnemen via: myrthe@basictheoryferments.com

vacatures 

Er staan op dit moment geen vacatures open. Check onze LinkedIn pagina!

safe work place!

Bij Basic Theory tolereren we geen racisme, homofobie, seksisme, transfobie, bodyshaming en alle andere vormen van discriminatie.

 

 

© 2020 - 2023 Basic Theory Ferments | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel