Stage lopen bij basic theory

Basic Theory: Geboren uit passie en liefde voor fermentatie en de wereld.
Door natuurlijk fermentatie transformeren wij rauwe groenten en fruit in verantwoorde, gezonde en verrukkelijke producten. Wij geloven dat de magie van fermentatie niet alleen smaakvolle dranken creëert voor in de vrije tijd, maar dat het de wereld een duurzamere en gezondere plaats kan maken. We willen mensen thuis inspireren meer heerlijke gerechten te maken met onze producten en groentes die overblijven thuis nooit meer weg te gooien, maar in plaats hiervan te fermenteren.

Door bij ons stage te lopen ondersteun je onze missie, het maken van heerlijke gezonde voeding van een verantwoorde bron. Al onze producten zijn met onze eigen handen gemaakt, afgevuld en gelabeld. Wij geven om onze groenten, ons personeel en de toekomst - dat proef je.

Wij werken met MBO & HBO studenten en bieden een stagevergoeding aan, met doorgroeimogelijkheden in het bedrijf als het een match made in heaven is.

Wij zijn een SBB erkend leerbedrijf voor de volgende opleidingen:
Allround mediamaker (niveau 3), Businesssupport (niveau 3), Marketing & communicatie specialist (niveau 4), Mediavormgever (niveau 4). Zit jij op een van deze opleidingen of ken jij iemand die er een doet en graag bij een leuke plek wilt stagelopen? Mail dan naar do@basictheoryferments.com!

HBO HAS studenten kunnen contact opnemen met myrthe@basictheoryferments.com

 

vacatures 

Er staan op dit moment geen vacatures open.

 

safe work place!

Bij Basic Theory tolereren we geen racisme, homofobie, seksisme, transfobie, bodyshaming en alle andere vormen van discriminatie.

 

 

© 2020 - 2022 Basic Theory Ferments | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel