Wat ga je doen als stagiaire food professional?

Wij geloven dat de magie van fermentatie niet alleen smaakvolle voeding en dranken creëert, maar de wereld ook duurzamer en gezonder maakt. We willen mensen inspireren om heerlijke gerechten te maken met onze producten en om overgebleven groentes nooit meer weg te gooien, maar te fermenteren. Door stage te lopen bij Basic Theory ondersteun je onze missie: het maken van heerlijk en gezond eten en gefermenteerde voeding terugbrengen op de kaart! Bij ons draai je mee in de productie waardoor je alle in's en out's leert over gefermenteerde voeding en dranken, hoe je deze bereidt en hoe gezond en lekker deze producten zijn. Daarnaast ga je mee naar evenementen en markten om onze (potentiële) klanten te ontmoeten en te ontdekken welke behoeftes zij hebben. Je doet onderzoek naar deze behoeftes en draagt ideeën voor nieuwe producten of aanpassingen op bestaande producten voor. En wellicht voeren we je ideeën wel gelijk door!

Over welke vaardigheden beschikt de student of werknemer?

Teamplayer, verantwoordelijkheidsgevoel, open mindset, flexibele houding, assertief, oog voor details, zelfstandig, oplossingsgericht en creatief.

Wat biedt het leerbedrijf de student of werknemer?

Doordat we met een klein team werken krijg je veel vrijheid voor de invulling van je stage en om extra projecten op te pakken. We zullen je begeleiding bieden in je stageopdracht en klaar staan om vragen te beantwoorden. Daarnaast wordt je onderdeel van een gezellig team wat hard werkt, maar waar humor ook zeer belangrijk is. Daarnaast, kun je dagelijks knuffelen met de kantoorhond! Bij een ‘match made in heaven’ wordt er gekeken of er een vacature kan worden geopend voor de sterke krachten van de stagiaire. We zien graag een hecht team wat goed samen werkt.

© 2020 - 2024 Basic Theory Ferments | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel