Wat ga je doen als stagiaire medewerker versindustrie?

Wij geloven dat de magie van fermentatie niet alleen smaakvolle voeding en dranken creëert, maar de wereld ook duurzamer en gezonder maakt. We willen mensen inspireren om heerlijke gerechten te maken met onze producten en om overgebleven groentes nooit meer weg te gooien, maar te fermenteren. Door bij Basic Theory stage te lopen, ondersteun je onze missie: het maken van heerlijk en gezond eten en gefermenteerde voeding terugbrengen op de kaart! Je gaat ondersteunen en zelfstandig werken aan verschillende processen. Het beheren van agenda’s voor productieplanning, afspraken en events en de voorbereidingen treffen. Beantwoorden van mails, aannemen van de telefoon, verzorgen van de post en bestellingen en het maken van de nieuwsbrief. Je volgt vergaderingen en events op zoals inplannen van vervolgafspraken of opsturen van samples en informatie. Archiveren van facturen en structureren van dit proces. Je kunt bij ons alle kanten op!

Over welke vaardigheden beschikt de student of werknemer?

Teamplayer, verantwoordelijkheidsgevoel, open mindset, flexibele houding, assertief, oog voor details, zelfstandig en oplossingsgericht.

Wat biedt het leerbedrijf de student of werknemer?

Doordat we met een klein team werken, krijg je veel vrijheid voor de invulling van je stage en om extra projecten op te pakken. We zullen je begeleiding bieden in je stageopdracht en klaar staan om vragen te beantwoorden. Daarnaast wordt je onderdeel van een gezellig team wat hard werkt, maar waar humor ook zeer belangrijk is. Daarnaast, kun je dagelijks knuffelen met de kantoorhond! Bij een ‘match made in heaven’ wordt er gekeken of er een vacature kan worden geopend voor de sterke krachten van de stagiaire. We zien graag een hecht team wat goed samen werkt.

© 2020 - 2024 Basic Theory Ferments | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel