Wat ga je doen als stagiaire allround mediamaker?

Wij geloven dat de magie van fermentatie niet alleen smaakvolle voeding en dranken creëert, maar ook dat het de wereld duurzamer en gezonder maakt. We willen mensen inspireren om heerlijke gerechten te maken met onze producten en om overgebleven groentes nooit meer weg te gooien, maar in plaats hiervan te fermenteren. Door bij Basic Theory stage te lopen, ondersteun je onze missie: het maken van heerlijke gezonde voeding uit een verantwoorde bron. Al onze producten zijn met onze eigen handen gemaakt, afgevuld en gelabeld. Wij zoeken een gemotiveerde aanvulling op een leuk team. Leer om te gaan met professionele camera's, go pro's en photoshop. Bedenk goede slogans en ludieke acties met het team en voer deze uit. Ontwerp volgens de huisstijl teksten, foto's en afbeeldingen tot o.a. labels voor nieuwe producten, flyers, folders en banners en creëer content voor onze website en socials. Daarnaast ga je mee naar evenementen en beurzen ter promotie van ons bedrijf.

Over welke vaardigheden beschikt de student of werknemer?

Teamplayer, verantwoordelijkheidsgevoel, open mindset, flexibele houding, assertief, oog voor details, zelfstandig, oplossingsgericht en creatief, handig met camera's - telefoons.

Wat biedt het leerbedrijf de student of werknemer?

Doordat we met een klein team werken krijg je veel vrijheid voor de invulling van je stage en om extra projecten op te pakken. We zullen je begeleiding bieden in je stageopdracht en klaar staan om vragen te beantwoorden. Daarnaast wordt je onderdeel van een gezellig team wat hard werkt, maar waar humor ook zeer belangrijk is. Daarnaast, kun je dagelijks knuffelen met de kantoorhond! Bij een ‘match made in heaven’ wordt er gekeken of er een vacature kan worden geopend voor de sterke krachten van de stagiaire. We zien graag een hecht team wat goed samen werkt.

© 2020 - 2024 Basic Theory Ferments | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel