Wat ga je doen als stagiaire mediavormgever?

Wij geloven dat de magie van fermentatie niet alleen smaakvolle voeding en dranken creëert, maar ook dat het de wereld duurzamer en gezonder maakt. We willen mensen inspireren om heerlijke gerechten te maken met onze producten en overgebleven groentes nooit meer weg te gooien, maar in plaats hiervan te fermenteren. Door bij Basic Theory stage te lopen, ondersteun je onze missie: het maken van heerlijke gezonde voeding uit een verantwoorde bron. Al onze producten zijn met onze eigen handen gemaakt, afgevuld en gelabeld. Bij ons kun je je creatieve brein loslaten op onze producten en de presentatie hiervan via foto’s, flyers, events, de website en socials en werken met professionele apparatuur. Je kunt je storten op het zo aantrekkelijk mogelijk presenteren van nieuwe producten. De gekste social media posts maken. En ons adviseren hoe we ons bedrijf en onze producten het beste in de picture kunnen zetten om onze doelgroep te bereiken en dit advies gelijk in de praktijk brengen!

Over welke vaardigheden beschikt de student of werknemer?

Teamplayer, verantwoordelijkheidsgevoel, open mindset, flexibele houding, assertief, oog voor details, zelfstandig, oplossingsgericht en creatief, handig met camera's - telefoons.

Wat biedt het leerbedrijf de student of werknemer?

Doordat we met een klein team werken, krijg je veel vrijheid voor de invulling van je stage en om extra projecten op te pakken. We zullen je begeleiding bieden in je stageopdracht en klaar staan om vragen te beantwoorden. Daarnaast wordt je onderdeel van een gezellig team wat hard werkt, maar waar humor ook zeer belangrijk is. Daarnaast, kun je dagelijks knuffelen met de kantoorhond! Bij een ‘match made in heaven’ wordt er gekeken of er een vacature kan worden geopend voor de sterke krachten van de stagiaire. We zien graag een hecht team wat goed samen werkt.

© 2020 - 2024 Basic Theory Ferments | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel