Basic theory in de pers!
 

Vind hier ons overzicht van aandacht uit de pers in binnen- en buitenland.

Als je wilt kun je verder terug in de tijd en wat interviews lezen met Do uit haar bierbrouwerstijd.
A round full of questions with Do Bongers of Fierce Beer - Aberdeen Society  12 06 2019

Trentsetters and trailblazers in the beerinsdustry, Pellicle Magazine 30 12 2020

Wij proberen zo veel mogelijk te werken met restpartijen. Lees hier in de Gelderlander hoe we dat doen!
Do maakt van lelijke kool ook Sexy Sauerkraut 11 10 2020

Natuurell de veganinfluencer praat met verschillende iconische figuren in de vegan food beweging, waaronder Do.
Plantaardige praat met Do Bongers - Natuurell 03 01 2021

Do leert de geweldige Yvette van Boven hoe je Sauerkraut maakt in haar programma De streken van Van Boven!
In deze aflevering gaat ze in het Rijk van Nijmegen ervaren en proeven wat voor een culinaire hoogstandjes er te vinden zijn, hier horen wij natuurlijk bij!
De streken van van Boven - Yvette van Boven 22 03 2021

INTO Nijmegen is een platform wat de beste plekken in Nijmegen belicht!
INTO Nijmegen - blijf op de hoogte van Do Bongers

Jorrit eet lekker schrijft over zijn favoriete culinaire plekken in Nederland. Ook kwam hij bij Basic Theory terecht en schreef hij een leuk stuk over ons en onze missie.
Check dit stuk en Jorrit zijn Blog hier!

 

 

 

 

© 2020 - 2022 Basic Theory Ferments | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel