Basic theory werkt met monsterbieten van gordonspoor!

In deze heerlijke pot Purple Powers zitten monsterbieten van biologische tuinderij Gordonsspoor.  Wij werken graag zo veel mogelijk met lokale biologische boeren, waar Gordon en Ard van Gordonsspoor natuurlijk bijhoren. Ze telen groenten op ongeveer 5 hectare vruchtbare loss grond, in de mooie groene heuvels aan de rand van het Reichswald. Direct van hun volle grond bezorgen ze heerlijke groentenpakketten. Ze hadden een mega oogst, van mega bieten en vroegen hen of wij ze wat uit de handen konden nemen. En laten wij nou eens mega dol zijn op bieten!

 

Het is weer koud buiten, dus tijd voor stamppotjes, groententaarten, geroosterde veggies of gevulde portobellos met onze Purple Powers.

Deze krachtige mix van mega healthy veggies zoals rode kool, monsterbieten en ui geeft je extra power door de dag. Heerlijk en prachtig in je eetcafe op broodjes hummus of avocado, maar deze powerhouse gaat ook goed met funky kazen en vettige stoofpotten. Een van onze favorieten, vooral door de veelzijdigheid van deze topper. 

Recept inspiratie nodig?
Klik dan hier voor het gevulde portobello met blauwe kaas en purple powers recept!

© 2020 - 2024 Basic Theory Ferments | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel