Vegan hotdog met curried kraut

Vandaag maken we de lekkerste hotdog aller tijden, maar natuurlijk wel veganistisch. De zwarte knoflook aioli kan je vervangen door wat balsamico, verdikt met mayo.

     【┘】10-15 min 



   Ingrediënten voor 4 personen

  • 2 Vegan Worstelijck Paar van @devegetarischeslager
  • 1 Vers stokbrood van @paindusouterrain
  • 4 Plakken augurk
  • 4 Plakken geroosterde paprika
  • 2 Handjes verse spinazie
  • 2 a 3 El zwarte knoflook aioli
  • 2 a 3 El ketchup
  • 2 a 3 El mosterd
  • 4 El gebakken uitjes
  • Pot Curried Kraut


How to make it?

  1. Snij het stokbrood in twee stukken en snij dan vanaf de bovenkant in.
  2. Smeer zwarte knoflook aioli op beide kante.
  3. Beleg de broodjes met de augurken, spinazie en geroosterde paprika.
  4. Bak de vega worsten goudbruin op medium vuur in wat zonnebloem olie.
  5. Maak de hotdog af met de Curried Kraut, gebakken uitjes, ketchup en mosterd.

Eet smakelijk!

Koop hem hier! ↡

 

© 2020 - 2024 Basic Theory Ferments | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel