Onze Kimchido tosti is iets wat wij veel eten: op kantoor uit het knuistje, tijdens de lunch en we laten het ook met liefde proeven aan klanten die langskomen, zodat we er zelf een mee kunnen eten. Een lekkere vette tosti met onze Kimchido erop is voor mij een van de lekkerste dingen die er is. De indrukwekkende friszure, pittige en funky smaak van onze Kimchi mengt heerlijk met kaas, waardoor er een prachtige balans is van alles wat er goed is van gefermenteerd eten. 

Bereiding: 10/15 minuten voor twee heerlijke tosti's. 

4 Sneden zuurdesembrood 
2 Eetl. roomboter
2 Eetl. Kimchido
200 gram belegen kaas
Snuf zwarte peper

Besmeer een kant van de boterhammen met roomboter. Leg de boterhammen dan met de boterkant naar beneden (!) op een snijplank. Beleg de bovenkant van twee boterhammen met een laagje kaas. Verspreid een eetlepel Kimchido per boterham, top deze dan af met nog een laag kaas. Druk de andere boterham erop met de boterkant naar boven (!).

Bak de tosti's op een medium vuurtje in een stevige pan. Voor een crunchy buitenkant: leg een bord met iets zwaars op de tosti's (of een andere pan) zodat er gewicht op de tosti's drukt. Als de onderkant goudbruin is (3/4 minuten) draai dan de tosti om en wacht tot ook de andere kant goudbruin is. 

Verdwijn dan in een buitengewoon hemelse staat en neem even die prachtige 15 minuten om te denken aan de goede dingen in de wereld. Zoals, deze kimchido tosti. Smakelijk.

 

 

Verzendkosten binnen Nederland: €6,75

Let op: ophalen is gratis! 
Maar dit kan je pas aangeven bij 'bestelling afronden'. 

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, over nieuwe producten en updates over Basic Theory HQ
Aanmelden
© 2020 - 2021 Basic Theory Ferments | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel