Wat ga je doen als stagiaire oNDERNEMER hANDEL?

Wij geloven dat de magie van fermentatie niet alleen smaakvolle voeding en dranken creëert, maar ook dat het de wereld duurzamer en gezonder maakt. We willen mensen inspireren om heerlijke gerechten te maken met onze producten en om overgebleven groentes nooit meer weg te gooien, maar in plaats hiervan te fermenteren. Door bij Basic Theory stage te lopen, ondersteun je onze missie: het maken van heerlijke gezonde voeding uit een verantwoorde bron. Al onze producten zijn met onze eigen handen gemaakt, afgevuld en gelabeld. Wij zoeken een gemotiveerde aanvulling op een leuk team.

Tijdens je stage zul je meekijken en meewerken met allerlei onderdelen van ons bedrijf om te ervaren hoe het is om in een MKB bedrijf te werken of deze zelf te hebben. Wij zijn momenteel flink aan het groeien van start-up naar scale up maar tegelijkertijd zetten we ook een vrij nieuw product in de markt. Vraagstukken die daarom voorbij zullen komen en waar jij actief een rol in kan spelen zijn bijvoorbeeld:

  • Verkoopkanalen uitzoeken voor onze producten: nieuwe verkoopkanalen identificeren en een strategie bedenken, maar ook huidige verkoopkanalen uitbreiden. Waar is vraag naar, welke kansen zijn er voor ons, wat is de trend?
  • Het uitvoeren van operationele processen: leren efficiënt en strategisch inkopen met een blik op korte en lange termijn, prognoses maken, productieplanning maken, opvolgen van sales (accountmanagen), administratieve zaken als pakbonnen en CMR’s maken, verkooporders registreren, facturen maken, emballage registreren, transporten aanvragen en orders gereed maken.
  • Communiceren met stakeholders: externe communicatie zoals de nieuwsbrief en website, marketingcampagnes opzetten voor nieuwe producten en meer exposure van de huidige productlijn. 

Doordat we een klein team hebben maar groot opereren kan jij op veel vlakken bij ons dingen leren! 

Over welke vaardigheden beschikt de student of werknemer?

Teamplayer, verantwoordelijkheidsgevoel, open mindset, flexibele houding, assertief, oog voor details, zelfstandig, oplossingsgericht en creatief.

Wat biedt het leerbedrijf de student of werknemer?

Doordat we met een klein team werken, krijg je veel vrijheid voor de invulling van je stage en om extra projecten op te pakken. We zullen je begeleiding bieden in je stageopdracht en klaar staan om vragen te beantwoorden. Daarnaast wordt je onderdeel van een gezellig team wat hard werkt, maar waar humor ook zeer belangrijk is. En je kunt dagelijks knuffelen met de kantoorhond! Bij een ‘match made in heaven’ wordt er gekeken of er een vacature kan worden geopend voor de sterke krachten van de stagiaire. We zien graag een hecht team wat goed samen werkt.

© 2020 - 2024 Basic Theory Ferments | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel