Dit is Basic Theory 

Basic Theory is geboren uit liefde en passie voor fermenteren. Oprichter Do Bongers heeft na een succesvolle brouwerscarrière besloten het roer om te slaan. Van het fermenteren naar bier in een glas gaat ze naar fermenteren van groenten tot iets heerlijks op je bord.

Door natuurlijke fermentatie transformeren wij rauwe groenten en fruit in heerlijke, gezonde en uitzonderlijke producten. Wij geloven dat je met de magie van fermentatie (gisting) niet alleen smaakvolle bieren kunt brouwen, maar dat je door te fermenteren de wereld een betere, duurzamere en gezondere plaats kunt maken. We gaan je laten zien dat onze gefermenteerde groenten en fruit iedere dag beter - en lekkerder - maken.

Basic Theory is gebaseerd op twee basisprincipes:

  1. Het promoten van de buitengewone smaak en gezondheid van gefermenteerde voeding.
  2. Het terugdringen van verspilling in de moderne voedselsindustrie.

Basic Theory tegen voedselverspilling

Onze producten worden zoveel mogelijk gemaakt van lokale groenten en fruit die worden aangevuld met groenteoverschot uit de moderne voedingsindustrie. Naast het aanbieden van gezonde en verbazingwekkend lekkere producten, gaan we zo voedselverspilling tegen. Voedselverspilling heeft veel meer impact op jou, mij en de rest van de wereld dan je denkt.  De moderne voedingsindustrie, inclusief de voedselverspilling die daarbij komt, veroorzaakt een groot deel van de bedreigende klimaatverandering door bijvoorbeeld veranderingen in bodemgebruik en de vervuiling ervan.

Door onze producten aan te schaffen, draag jij ook je steentje bij tegen voedselverspilling!

Ons doel

We gaan de wonderen en voordelen van gefermenteerde voeding breed uitdragen. Ons doel is uitbreiden naar een grotere productiefaciliteit, waarmee we Europa kunnen bedienen met deze heerlijke, met hand gemaakte en hart bereide voedingsmiddelen en dranken.

Rauw & Vegan

Al onze producten vallen onder de classificaties RAW en Vegan. We gebruiken geen dierlijke producten en pasteuriseren onze producten niet. Dat houdt in dat onze producten vol levende en lekkere microben zitten.
 
Dit is Basic Theory.

 

© 2020 - 2024 Basic Theory Ferments | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel