Vacature: Business administration & control specialist BBL

Wij zijn Basic Theory B.V. – Fine Fermented Foods: We zijn een groeiend bedrijf dat gedreven wordt door passie voor fermentatie, gezonde voeding en duurzaamheid. Wij geloven in de kracht van gefermenteerde voeding om smaakvolle, gezonde en duurzame maaltijden te creëren. Onze missie is om gefermenteerde voeding terug te brengen naar de dagelijkse maaltijden en mensen te inspireren om te genieten van heerlijke gerechten met onze producten. Bij Basic Theory gaan smaak, duurzaamheid en gezondheid hand in hand.

Functieomschrijving:

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Business administration & control specialist medewerker om ons team te versterken. Als Business administration & control specialist medewerker ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van financiële administratie, het opstellen van rapportages en het verzorgen van belastingaangiften. Daarnaast ondersteun je bij diverse zakelijke taken, zoals het beheren van agenda’s, verzorgen van zakelijke communicatie met leveranciers en klanten, verwerken van inkooporders en andere gegevens en het organiseren en registreren van planning en voorraadbeheer. Je draagt bij aan de groei van ons bedrijf en werkt nauw samen met ons gemotiveerde team.

Functie-eisen:

· Minimaal een afgerond mbo-niveau 3 of 2 in Business of financiële opleidingen; of vergelijkbare werkervaring;

· Ervaring met financiële administratie en boekhoudkundige software, bij voorkeur Exact;

· Goede communicatieve vaardigheden en een proactieve houding;

· Oog voor detail en nauwkeurigheid in het uitvoeren van taken;

· Flexibel, zelfstandig en bereid om diverse taken op te pakken;

· Affiniteit met Excel, boekhouding, fermentatie en gezonde voeding is een pré.

Wat bieden we:

· Een uitdagende en veelzijdige functie in een dynamisch en groeiend bedrijf;

· Mogelijkheid tot persoonlijke en professionele ontwikkeling;

· Een gezellige en betrokken werkomgeving in een team met passie voor gezonde voeding;

· Marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;

· Soort dienstverband tijdelijk met zicht op vast;

· Uitzicht op een vaste aanstelling bij goede prestaties.

Sollicitatie:

Heb je interesse in deze uitdagende functie als Business administration & control specialist medewerker bij Basic Theory? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar [info@basictheoryferments.com]. Vermeld in het onderwerp van de e-mail: Sollicitatie Business administration & control specialist. Wij kijken uit naar je sollicitatie en verwelkomen je graag in ons team!

Bij Basic Theory tolereren we geen racisme, homofobie, seksisme, transfobie, bodyshaming en alle andere vormen van discriminatie. Wij streven naar een inclusieve en respectvolle werkomgeving.

 

© 2020 - 2024 Basic Theory Ferments | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel