WELKOM BIJ fermented february

Een maand lang neemt Do van Basic Theory je mee in de wereld van fermentatie.
Op het menu staan samenwerkingen met culinaire helden, interviews over o.a. gezondheid,
inspirerende recepten en nog veel meer.

Ons doel? Meer bewustwording creëren over het eten van gefermenteerd eten.
Waarom? Met deze campagne bouwen wij verder aan onze missie om gefermenteerde groenten terug te brengen naar de dagelijkse kost. 

In de maand februari nemen we je mee in de wereld van fermenatie. Wij geven jou dagelijks een tip, truc of recept over fermentatie! Hieronder delen we de volledige videos, uitgewerkte recepten en contactgegevens!

Volg de campagne ook op InstagramFacebookTiktok en Youtube!

    

per pagina
  • Met wie wil jij op date?

    14 FLIRTING FERMENTS
    14 FLIRTING FERMENTS

    WELKOM BIJ FLIRTING FERMENTS!Ken jij onze producten al? Wij stellen je graag voor met ons nieuwe programma; Flirting Ferments. Dit zijn onze vrijgezelle producten deze valentijnsdag! Ze hebben elk hun eigen karakter en voorkeuren,…

  • DIT IS DE LEKKERSTE!

    15 KIMCHIDO TOSTI
    15 KIMCHIDO TOSTI

    VEGAN KIMCHIDO TOSTI!
    DIT IS GEWOON DE LEKKERSTE PUNT.
    VAAK KRIJGEN WE DE VRAAG, WAAR EET JE DIT NOU BIJ?
    WIJ ETEN ONZE KIMCHIDO BIJ ALLES, MAAR DE TOSTI'S ZIJN IN ER IN DE PAUZE VAN HET KIMCHIDO MAKEN ALTIJD BIJ.💯
    GENIET…

  • DESEM VS DEEG

    16 DESEM
    16 DESEM

    DESEM!Wat is het verschil tussen zuurdesem en een pakje uit de supermarkt?
    Het is internationale pizzadag! Hiervoor gaan we naar de beste pizzabakkers die we kennen, Pizzacafe DESEM.

  • Hoe zit dat nou?

    17 VRAAG & ANTWOORD
    17 VRAAG & ANTWOORD

    Vraag & Antwoord 🎉

  • LICHAMELIJK

    19 GEZONDHEID 1/2
    19 GEZONDHEID 1/2

    MAAR HOE GEZOND IS DAT NOU?

    Leuk leesvoer en bronnen:

    https://www.mdpi.com/2304-8158/7/12/195

    https://www.mlds.nl/spijsvertering/microbioom/…

  • VEGAN KAAS

    20 POOR MANS CHEESE
    20 POOR MANS CHEESE

    POOR MANS CHEESEBenodigdheden:

    ∙ Weckpot 800 ml
    ∙ Maatbeker
    ∙ Weegschaal
    ∙ Een sterk elastiekje of meerdere minder sterke. Of een combinatie hiervan.
    ∙ Servet of stuk stof wat over de pot heen past. (SCHOON!)
    ∙ Lepel…

  • MET SODEXO!

    21 KIMCHI FRIED RICE
    21 KIMCHI FRIED RICE

    KIMCHI FRIED RICE🥬Deze heerlijke plantaardige topper is super snel gemaakt en ontzettend gezond. Super om te meal preppen en makkelijk je dagelijkse portie groenten naar binnen te smullen. 🦠💚

    Wist jij dat normale rijst…

  • Hoe ga ik er mee om?

    22 Nazorg
    22 Nazorg

    NAZORGAllemaal handige informatie om te weten voor na je fermentatie avontuur.

    Hoe ga je ermee om na het fermenteren?

    Wanneer kan je je fermentatie creaties het beste eten?

    Hoe lang is het houdbaar?

    Na deze video weet je dit…

  • Extra pit in je leven!

    23 Hotsauce
    23 Hotsauce

    HOTSAUCE🌡️Deze gefermenteerde spicy f*cker is gebaseerd op een van mijn favo sauzen uit Californië, maar minder zoet en meer spicy. Pruimen matchen super met verse gember en de adjuma's/habanero's die we gebruiken komen…

  • Beter wordt het biet

    24 Bieten carpaccio
    24 Bieten carpaccio

    BIETEN CARPACCIO💚Deze gefermenteerde plantaardige versie van carpaccio is hard to biet! 💚
    Dit is hoe je dit makkelijke, gezonde en vooral super lekkere (voor)gerecht maakt!

    Benodigdheden:
    - Mandoline
    - Snijplank
    - Mes🔪
    -…

  • Meld je aan!

    25 Workshops
    25 Workshops

    WORKSHOPS🦠💚FERMENTEREN KUN JE LEREN!💚🦠

    🥬🥕Tijdens deze middag vullende cursus neemt Do je persoonlijk mee door alle ins en outs van fermentatie, je proeft en maakt de lekkerste producten en leert hoe je nooit…

  • Voor je dagelijkse dosis lachen!

    26 Bloopers
    26 Bloopers

    BLOOPERS🦠And Fermented February is DONE!🦠

    💚SUPER bedankt voor het kijken en voor het meedoen!💚 Zoals jullie (vast) hebben gemerkt was dit (helemaal) nieuw voor ons maar wij hebben super veel goede reacties gekregen en…

    13 - 24 van 24 resultaten
  • 1
  • 2
© 2020 - 2024 Basic Theory Ferments | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel